Erdekspor tesislerde, Didim Polem'de kampta

Erdekspor tesislerde, Didim Polem

Bal lig 8. Grup'ta 2. Hafta karşılaşmaları için Erdekspor sosyal tesislerinde, Didimspor Polem'de kampa girdi.

Bal lig 8. Grup’ta 2. Hafta karşılaşmaları için son çalışmalarını tamamlayan Erdekspor sosyal tesislerinde kampa alınırken, konuk ekip Didimspor Belediyespor Polem’de kampa girdi.

Konuk ekip Didim Belediyespor Polem Otel’e yerleşmesi ardından akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Erdek 18 Eylül stadında küçük bir çalışma yaptı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Aydın Bozdoğanspor’u 2-0 yenen konuk Ekip Didim Belediyespor’un Teknik patronu Ayhan Yıldız, 18 Eylül’deki çalışması sırasında yaptığı açıklamada, ’’Biz Erdekspor antrenörleriyle eski dostuz, bu nedenle takımlarında dost olduğu için maçında dostça, arkadaşça, centilmence geçmesini istiyoruz, hak edenin kazanmasını istiyoruz, ‘’ dedi. Teknik adam Yıldız 2 yıl aradan sonra yeniden geldiği Didim’de yeni ve genç bir kadro oluşturduklarını, yeni bir ekip oldukları için henüz lige yeni ısındıklarını, oyuncuların ancak bir birlerini tanımaya çalıştığını, lig karşılaşmaları oynandıkça Didimspor’un daha da oturacağını söyledi.

Yıldız, Didimspor’un bu sezon ligden beklentilerin ne olduğu yönündeki soruya ise ‘’Biz bu sezon büyük beklentiler yönünde yatırım yapmadık, ama üst sıraları zorlayacak bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz, hedefimiz üst sıralarda yer almak’’ dedi.

Erdekspor Teknikdirektörü Mesut Dilsöz ise Didimspor’un hocasının yakın arkadaşları olduğunu, yarınki karşılaşmanın ise güzel bir maç olacağı düşüncesinde olduğunu söyledi.

Mesut Dilsöz,’’Teknik kadro anlamında aramız iyi olduğu için bu takımlara da yansır büyük ihtimalle, güzel zevkli bir maç olur inşallah, hak eden kazanır, sakatlık olmasın iki takımda da, çirkin şeyler olmasın, güzel futbol olsun izleyenler zevk alsın, bizim için bu yeterli, neticede inşallah iyi oynayan, hak eden kazanır.’’ Dedi.

Didim karşılaşması öncesinde görüş veren başka bir teknik adamda Erdekspor, Sportif direktörü Can Cangök idi.

Can Cangök, Erdekspor’un haftayı yağmur altında, geçen haftayı unutarak Salı gününden itibaren çalışmalarını tamamladığını, Didimspor ile yarın oynanacak karşılaşma öncesi tesislerde kampa girdiklerini söyledi.

Can Cangök,’’Didim karşılaşması öncesinde iyi çalıştık, Allah’a şükür sakatımız falan da yok, Didim ile oynayacağımız karşılaşmanın her türlü hazırlığını tamamladık, bugün de kendi tesislerimizde kampa girdik, Allah’ın izni ile yarınki maçta galip gelerek Çan maçının bir tesadüf olmadığını, Erdekspor’un yerinin daha üst noktalar olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Didimspor’da misafirimiz, Hocaları Didimspor Teknikdirektörü Ayhan Yıldız eski arkadaşımız, benim hem hocalığını yaptığım, hem idareciliği yaptığım kişi bu nedenle daha dostça bir maç olacak, iyi oynayan, hak eden kazansın, rakip takımın hocası da olsun, futbolcuları da olsun, bu geminin içinde hepimiz dostuz, bir birine herkes saygı, sevgi çerçevesinde davranmalı, bu davranışlar güzelleştikçe liglerdeki oyuncuların kalitesi de daha ön plana çıkacak.’’ Dedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli